Авіакатастрофа у Непалі: у МЗС повідомили, що на борту не було українців

На облавку перебували четверо членів екіпажу та 68 пасажирів

На борту пасажирського літака, який розбився у Непалі, українців не було. Про це повідомив речник міністерства закордонних справ Олег Ніколенко. Раніше влада Непалу повідомила, що в авіатрощі неподалік міста Покхара загинули щонайменше 64 людини.

На облавку перебували четверо членів екіпажу та 68 пасажирів. Десятеро з них були іноземцями. Наразі обставини катастрофи невідомі.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/news_5ua/36588″]

Утім, як зазначають ЗМІ – авіатрощі – нерідкісне явище для Непалу. Адже польоти у гірській країні зазвичай відбуваються без дотримання усіх правил безпеки та своєчаних техоглядів літаків.

Від 2014–го року Європейський Союз заборонив усім непалаьским авіакомпаніям доступ до повітряного простору ЄС із міркувань безпеки.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/news_5ua/36595″]

Як повідомляв 5.UA, у Каліфорнії розбився легкомоторний літак. Він упав на житловий квартал. Двоє людей загинули, ще двоє постраждали. Серед загиблих є водій вантажівки, яку зачепив літак.

Нагадаємо, у серпні в Росії біля підмосковного аеродрому “Кубінка” розбився військово-транспортний літак Іл-112В. Аварія сталася під час тренувального польоту. За попередньою інформацією, загинули всі три члени екіпажу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *