Американський уряд ухвалив законопроєкт про виділення $100 млн на підготовку українських пілотів – Ігнат

Також він наголосив: це говорить про серйозність намірів США

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат розповів, що американський уряд ухвалив законопроєкт про виділення $100 млн на підготовку військових пілотів у 2023 році. Про це повідомляє “Укрінформ”.

Також він наголосив: це говорить про серйозність намірів США.

“Був ухвалений законопроєкт американським урядом про виділення $100 млн на підготовку військових пілотів у 2023 році. Якщо уряд США виділяє кошти на підготовку українських пілотів на американських літаках, значить, це говорить про серйозність намірів США. І про те, що ми будемо отримувати авіаційну техніку”, – сказав Ігнат.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *