Антонівський міст в окупованому Херсоні не зруйновано, але пересуватися ним неможливо – ОВА

Високоточним ударом ЗСУ зруйнували логістичні й транспортні шляхи окупантів

Антонівський міст у Херсонській області не зруйновано, але через завдані руйнування пересуватися ним неможливо. Про це повідомив тимчасовий виконувач обов’язків голови Херсонської обласної військової адміністрації Дмитро Бутрій.

“Вночі ЗСУ завдали високоточних ударів по Антонівському мосту в Херсоні. Міст не зруйновано, але через завдані руйнування ним пересуватися неможливо. Цим самим ЗСУ зруйнували логістичні й транспортні шляхи окупантів. Після нашої перемоги ми обов’язково відновимо транспортне сполучення мостом. Що точно не підлягає відновленню – фантазії окупантів та місцевих колаборантів про “русскій Херсон”, – зазначив він.

Як повідомляв 5.UA, інформація про ймовірну атаку мосту з’явилась ще ввечері 26 липня. Місцеві почали публікувати в соцмережі відповідні відео. Час очікування не минув без мемів та насмішок над окупантами. Навіть компанія “Київстар” долучилась. У соцмережах написали, що вже готові тягнути кабелі до Херсона. Адже там невдовзі потрібно буде відновлювати українські мережі. Визволення нашого міста не за горами.

Уже на ранок ЗСУ таки підтвердили удари та знищення Антонівського мосту. Зокрема, речниця Сил оборони півдня Наталя Гуменюк зауважила, що “вони були філігранні”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *