Атака, ймовірно, українських сил на кораблі рф у Севастополі – з’явилося відео з морського безпілотника (Відео)

Від самого ранку СБУ анонсувала “Час для бавовни!”

Щонайменше три російські кораблі атаковані у Севастополі. Усі вони є носіями ракет “Калібр”.

Про це пишуть кілька українських ЗМІ, посилаючись на власні джерела в українських силових структурах.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Публікують журналісти і відео того, що начебто коїлося у севастопольській бухті. На кадрах видно, як палають і вибухають російські кораблі. Серед них, зокрема, і фрегат “Адмірал Макаров”. Є певна ймовірність, що судна не просто пошкоджені, а узагалі потонули. На відео видно, як морський безпілотник обстрілюють російські кораблі, катери та навіть вертольоти.

Також невідомі хакери зламали російські канали в окупованому Криму та протранслювали це відео в етерах. Зазначили, що рано чи пізно кожен російський військовий корабель матиме лише один шлях – піти на дно.

Офіційно жодна спецслужба України досі не підтвердила причетність до атаки на чф рф. Проте зранку в соцмережах СБУ опублікувала тролінг-фото з підписом “Час для бавовни!”.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/SBUkr/5553″]

Крім того, очільник фонду “Повернись живим” Тарас Чмут ретвітнув відео та написав: “Це прекрасно. Ще чекаємо на підтвердження кінцевих результатів, але одна з найуспішніших операцій СБУ та ВМСУ на морі за цю війну”. 

На росії вже визнали враження своїх кораблів у севастопольській гавані та звинуватили в цьому Україну та Велику Британію. У Міноборони Сполученого Королівства назвали звинувачення “брехливою заявою епічного масштабу”.

Крім того, у москві вже оголосили, що виходять із “зернової угоди” нібито саме через вибухи в Севастополі – з’явилась і реакція Офісу президента України на це.

Дивіться також відео на тему:

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *