Багато українців живуть помстою. Немає ніякого справедливого миру з Росією, – Зеленський

Про це Зеленський сказав на об’єднаній прес-конференції з Джо Байденом.

“Справедливий мир? Я не знаю, що таке справедливий мир. Дуже філософське запитання. А чи є справедлива війна?  Мені здається, що для нас усіх мир по різному справедливий. Для мене, як для президента – це ніяких компромісів щодо нашої землі і територіальної цілісності. Наш суверенітет – це найважливіше. Відшкодування всіх тих збитків, які завдала російська агресія”, – сказав президент України

За словами Зеленського, багато українців живуть помстою Росії.

“Пробачте, що я сьогодні так багато говорю про дітей, але ви сказали про справедливий мир. Я хочу сказати, як батько, мені цікаво… Ви знаєте, як у нас батьки втратили синів на фронті… або своїх доньок, які були медсестрами. А що для них справедливий мир? Для них усі ці гроші – nothing (прим. – ніщо). Їх не цікавить відшкодування. Все чим вони живуть – помста. Вони живуть помстою”, – заявив Володимир Зеленський.

Головне з пресконференції Зеленського та Байдена читайте за цим посиланням

Володимир Зеленський відбув з візитом у Вашингтон 21 грудня. Як зазначив український президент, він вирушив до США “задля зміцнення стійкості й обороноздатності України”. Український президент також виступить у конгресі США та проведе низку двосторонніх зустрічей.
Надвечір 21 грудня у США оголосили про надання Україні нового пакету військової допомоги на $1 млрд, а також про додаткову допомогу на $850 млн. У пакет допомоги включено систему ЗРК Patriot.
Президент США Джо Байден заявив, що для його країни честь – бути з Україною в об’єднаному захисті від жорстокої війни проти Росії.

Стежте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb
https://espreso.tv/bagato-ukraintsiv-zhivut-pomstoyu-nemae-niyakogo-spravedlivogo-miru-z-rosieyu-zelenskiy

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *