Битва за Херсонський плацдарм ще далека від завершення – Бутусов пояснив чому (Відео)

За словами Бутусова, українські військові надалі зберігають тактичну ініціативу на Херсонщині

Українські військові продовжують наступальні дії на Херсонщині, утім поки що про завершення цієї битви говорити зарано. російські окупанти залучають додаткові резерви, а також мають перевагу у техніці та боєприпасах. Про це в ефірі телемарафону “Незламна країна” на “5 каналі” розповів журналіст, головний редактор видання “Цензор.нет” Юрій Бутусов.

“Противник посилює оборону. Ми ще не перервали усі лінії постачання. Я думаю, що повністю наврядчи це можливо зробити, тому що там широка лінія Дніпра, і противник має достатню кількість засобів для перевезення військ. Ми ще не знищили це все. Це ускладнює росіянам логістику, але це не буде таким непереборним фактором. Вони поки що можуть забезпечити підвезення собі постачання, хоча й зі складностями”, – заявив Бутусов.

За його словами, ворог підвищує щільність оборони, залучає туди додаткові резерви та намагається втриматися на правобережжі. 

Натомість українські військові зберігають тактичну ініціативу, на всіх ділянках намагаються йти вперед, пробивати оборону, визволяти нашу землю.

“Треба відзначити, що ми наступаємо на противника, який не поступається, а по багатьох видах бойової техніки переважає наші війська. І в боєприпасах так само у противника є перевага. Битва за Херсонський, Каховський плацдарм ще далека від завершення, і там ще дуже багато очікується запеклих боїв”, – зазначив Бутусов.

Як повідомляв 5.UA, в ОК “Південь” поінформували, що ЗСУ від початку жовтня визволили 400 квадратних кілометрів Херсонщини

Нагадаємо, Сполучені Штати попередили Україну про необхідність скористатися імпульсом та визволити окуповані території на півдні до початку зими, адже погіршення погодних умов дасть змогу росії закріпитись на захоплених територіях.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *