“Бойові кроти й біолабораторія в Рубіжному”: Сергій Гайдай у “Рандеву” про роспропаганду, скандал з Безуглою та настрої людей (Відео)

Дивіться 23 липня о 20:00 на “5 каналі”

Цього разу в гості на “Рандеву з Яніною Соколовою” на “5 каналі” завітав голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

У інтерв’ю Гайдай навів приклад, що російські пропагандисти транслюють для росЗМІ про Рубіжне: “Треба віддати належне росіянам у пропаганді, вони тут best of the best і несуть таке… Вони почали транслювати по всіх своїх телеканалах, що в Рубіжному вони знайшли біолабораторію, яка там виробляла біологічні засоби – бойові там кроти чи хто – для солдатів, що вони там кололись чи приймали якісь пігулки, щоб бути безсмертними. От дивишся на це – і розумієш, що в когось там у них поплатився мозок повністю”.

Про роспропаганду, скандал з Безуглою та настрої населення – повне інтерв’ю з Сергієм Гайдаєм дивіться в суботу о 20:00 на “5 каналі” в “Рандеву з Яніною Соколовою”. 

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *