“Було гучно зранку”: по Миколаївщині ворог ударив 18 ракетами – Кім розповів подробиці масованого обстрілу

росіяни обстрілами зруйнували три секції залізничного мосту

росіяни зранку 26 липня масовано обстріляли південь України. Під атаку потрапила Миколаївщина. Очільник області Віталій Кім в ефірі національного телемарафону розповів подробиці обстрілу. За його словами, випустили одразу 18 ракет, інформує “24 канал”.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/mykolaivskaODA/1895″]

“У нас було зранку 6 ракет Х-59 з літаків та 12 ракет типу С300. Не всі вони влучили в ціль. Частину збили, частину ні. Але з тих, що влучили в критичну інфраструктуру та підприємства, то обійшлося без жертв”, – проінформував Кім.

За його словами, росіяни обстрілами зруйнували три секції залізничного мосту. Кім визнав, що було гучно зранку.

Також голова ОВА пояснив обстріли тим, що військові дії зараз ущільнилися і дуже багато авіації працює з обох боків. Та наші ЗСУ знищують командні пункти та склади, тому окупанти також намагаються щось нищити.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *