Біг Мак повертається: McDonald’s офіційно оголосив про відновлення роботи ресторанів в Україні

Рішення компанії вже прокоментував Дмитро Кулеба

У компанії McDonald’s оголосили про рішення поетапно відновити роботу частини ресторанів в Україні. Спочатку це буде Київ і західна частина нашої країни.

Про це йдеться у повідомленні на офіційній сторінці корпорації на Facebook.

У мережі швидкого харчування нагадали, що 24 лютого призупинили свою роботу в Україні через війну – що і далі триває.

“Після тривалих консультацій і обговорень з українськими посадовцями, постачальниками та фахівцями з безпеки, а також з огляду на прохання наших співробітників повернутися до роботи, ми вирішили запровадити поетапний план відновлення роботи деяких ресторанів у Києві та на заході України, де інші бізнеси безпечно відновили роботу. Протягом кількох наступних місяців ми з партнерами будемо займатися відновленням ланцюгів постачання продуктів у ресторани, підготовкою ресторанів до обслуговування клієнтів, поверненням команди ресторанів і співробітників у робоче середовище, а також впровадженням розширених процедур і протоколів для підтримки безпеки наших людей і клієнтів”, – оголосили в McDonald’s.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Рішення компанії вже привітав очільник вітчизняного МЗС Дмитро Кулеба.

“Підготовка до безпосереднього відкриття дверей ресторанів займе ще певний час. Але головне, що є політичне рішення: “Мак” повертається.

Як ви знаєте, ми вели довгі переговори і переконували McDonald’s відновити роботу в Україні. Я вдячний керівництву компанії за ухвалене рішення. І окрема подяка всім, хто долучився до цієї адвокації у США та в Україні”, – написав він.

Міністр звернув увагу, що справа “далеко не лише у Біг Маках, за якими так скучили мільйони українців”.

“Повернення великої американської компанії – це насамперед сигнал для міжнародного бізнесу про можливість працювати в Україні, навіть попри умови війни. Це робочі місця та податки до українського бюджету, виживання нашої економіки в часи російської агресії. Це, зрештою, частина відновлення України”, – наголосив він.

Нагадаємо, у березні McDonalds та KFC оголосили про припинення діяльності в росії. А у травні McDonald’s вирішив остаточно залишити рф. В Україні ресторани мережі припинили працювати з першого дня повномасштабного російського вторгнення. Після цього регулярно з’являлися чутки про відновлення роботи легендарного бренду швидкого харчування в країні. До цього процесу навіть залучилося МЗС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *