Біжу за “Азовсталь”: у Дніпрі відбувся флешмоб (Відео)

Акцію організувала асоціація родин полонених захисників Маріуполя

Біжу за “Азовсталь”. Рівне, Ужгород, Черкаси, Чернігів, Львів, Полтава та інші міста України долучилися до марафону на підтримку полонених захисників Маріуполя. На події побувала й журналістка “5 каналу” Вікторія Ковальова.

Так, акцію організувала асоціація їхніх родин. Таким чином хочуть нагадати світові про героїзм азовців та привернути увагу до неналежних умов перебування їх в російському полоні.

“Все, що ми знаємо, це з гурта патронатної служби. Зв’язку з хлопцями немає вже другий місяць. Інформації про них теж немає. Ми хотіли звернути увагу на цю проблему, щоб нам допомогла третя країна, щоб вона допомогла і зробила там комфортні умови для їх перебування. Щоб вони змогли виходити до нас на зв’язок. Щоб ми мали з ними контакт, бо два місяці тиша, і ми не знаємо, що там, як вони. Інформації про них взагалі ніякої немає”, – каже співорганізаторка акції “Я біжу за “Авзовсталь” Яна.

Учасниця акції “Я біжу за “Азовсталь” Ольга повідомила: “Це супер-люди, хлопці, які зараз знаходяться в полоні, це вище неба. І це дійсно такий подвиг, і це дійсно наші воїни, які заслуговують найкращого, заслуговують нашої пошани, щоб ми про них пам’ятали, не забували і приклали максимум зусиль для того, щоб вони повернулися додому”.

Подробиці дивіться у відео “5 каналу”

Читайте також: Українська лялька-мотанка та наречена “азовця”: дружини військових нагадали, що чекають своїх героїв – сюжет

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *