Більше не “головотяпство”: у міноборони рф назвали диверсією вибухи під Джанкоєм

На росії запевняють, що важкопоранених серед рашистів немає

На росії раптово заявили, що причиною масштабних вибухів на складі боєприпасів біля Джанкоя в Криму стало не вже традиційне “головотяпство” чи “куріння в недозволеному місці” – а (раптово) диверсія.

“Ранком 16 серпня унаслідок диверсії постраждав склад військового призначення у районі населеного пункту Джанкой. Збитки завдано низці цивільних об’єктів, серед яких ЛЕП, електростанція, залізничне полотно, а також низка житлових будинків”, – цитують заяву міноборони рф пропагандисти з “РИА Новости”.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

У відомстві країни-агресорки також запевнили, що важкопоранених немає, а нині “вживаються необхідні заходи для ліквідації наслідків диверсії”.

Нагадаємо, сьогоднішній ранок виявився вкрай неспокійним для окупантів через масштабні вибухи на складі боєприпасів біля Джанкоя в Криму. У МВС підтвердили, що горить також одна із трансформаторних підстанцій. За даними Рефата Чубарова, вже через пару годин після вибухів у бік Керченського мосту висунулися тисячі громадян рф.

За даними нардепа Олексія Гончаренка, після удару по Джанкою більше немає залізничного сполучення між Кримом та окупованим півднем України. Також стало відомо, що в районі міста окупантами саме проводилося розвантаження великої кількості техніки: 17 ББМ, 10 САУ “Гвоздика”, 7 САУ “Мста-С”, двох САУ “Півонія”, трьох РСЗВ БМ-21 “Град”, а також боєприпасів.

Крім того, через кілька годин після вибухів у Джанкої стало відомо про чорний дим над авіабазою під Сімферополем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *