Вагітна жінка заживо згоріла в машині: наслідки ракетного удару рашистів по Дніпру ‒ сюжет (Відео)

Три приміщення автозаправки вигоріли вщент

Двоє людей загинули, четверо поранені внаслідок ракетного удару по Дніпру. росіяни випустили ракету по околицях міста. Під удар потрапила автозаправна станція.

Там, де ще вчора була заправка, нині руїни. росіяни завдали ударів по околицях Дніпра близько 8-ї вечора, коли тут було чимало клієнтів. Автомобіль “Таврія” вже заправився і виїжджав із території АЗС. Саме він опинився найближче до місця вибуху ворожої ракети. Пасажирка згоріла в ньому живцем. Водійка і чоловік загиблої нині в реанімації.

“При з’ясуванні обставин і більш детальному зборі інформації було встановлено з працівниками медичної допомоги, що жінка, яка загинула в автомобілі “Таврія” на пасажирському сидінні, була вагітна. Вони були на території заправного комплексу в 2-3-х метрах від епіцентру самого удару”, ‒ повідомив начальник оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Також від вибуху загинув 27-річний оператор автомийки.

“Дуже гарна людина. Дуже добрий та чуйний чоловік”, ‒ зауважив підприємець Роман.

Четверо поранених перебувають у лікарні. Стан трьох із них ‒ тяжкий.

“Одна жіночка отримала амбулаторну допомогу. В неї незначна травма кисті,  вона вдома на амбулаторному лікуванні. А троє людей, на жаль, в дуже тяжкому стані. Це 2 чоловіки ‒ 26 і 27 років. І жінка 28 років. Тяжкі травми грудної порожнини, черевної порожнини, травми хребта з ушкодженням спинного мозку”, ‒ зазначив заступник директора департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської військової адміністрації Олексій Григорук.

Три приміщення автозаправки вигоріли вщент. Одне з них орендував підприємець Роман. Він планував відкрити там шиномонтаж. За годину до вибуху поїхав додому. Поки доїхав, дізнався, що шиномонтажу вже немає.

“У мене на шиномонтажці стоїть камера. Як тільки побачив, що вибух на АЗС БРДМ, я одразу увімкнув камеру, і вона вже не працювала. Звісно, я одразу зрозумів, що це наша”, ‒ підсумував підприємець Роман.

За попередньою інформацією рятувальників, російські війська випустили по Дніпру ракету Х-59. Проте підтвердити це зможуть лише після проведення експертиз. Майже в той самий час у небі над Дніпропетровщиною сили протиповітряної оборони збили ворожий дрон-камікадзе “Шахід-136”.

Вікторія Ковальова, Олександр Пронський, Дніпро, “5 канал”

Читайте також: рашисти застосували на Дніпропетровщині “Гради”, важку артилерію та дрони-камікадзе – включення

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *