Вантажівки, пікапи, машина швидкої допомоги та дрони Autel – Порошенко про черговий вантаж, який відправляється до ЗСУ (Відео)

П’ятий президент наголосив: посилюємо контрнаступ та наближаємо перемогу

Петро Порошенко показав черговий вантаж, який відправляється до ЗСУ, цього разу десантникам відправляють вантажівки, пікапи та машина швидкої допомоги, оснащена реанімаційним обладнанням. Також у підрозділи ДШВ поїдуть дрони Autel, генератори і буржуйки. Про це повідомляє пресслужба партії “ЄС”.

“І особливий подарунок – вже другий мобільний комплекс для побутового обслуговування на фронті, де бійці можуть помитися, а також випрати та висушити одяг. Першу таку машину 14 жовтня Фонд Порошенка та волонтери ГО “Справа Громад” подарували легендарній 25-й бригаді, яка визволяла Ізюм”, – мовиться в повідомленні. 

У пресслужбі зазначили, що ця “радість зампотилу”, як жартують волонтери, відправляється, зокрема, у навчальний центр Десантно-штурмових військ, де зараз готують операторів БПЛА проєкту Poseidon.

“Щоб утилізація агресора та контрнаступ проходили ще якісніше та швидше, ми підсилюємо десант. З цими хлопцями, куди піде ця вся техніка, ми вже бачилися пару місяців тому. Привозили їм круті БПЛА Poseidon. Тепер передаємо не менш круту техніку. Тож сьогодні – день десантника”, – зазначив Порошенко. 

“Ми знову і знову передаємо буржуйки, бо маємо підготувати військо до морозів. Генератори, які в умовах атаки на енергетичні об’єкти необхідні, як повітря. Ми передаємо пікапи, тентовані DAFи, карету швидкої допомоги, пересувну лазню із гарячим душем та сушилками. Багато дронів Autel”, – розповів лідер партії “ЄС”.

Він подякував тисячам людей, які щодня донатять ГО “Справа Громад”.

“Як відомо, Фонд Порошенка подвоює кожну зібрану гривню”, – мовиться в повідомленні. 

“Так ефективність кожної гривні підвищується вдвічі. Ми купуємо найкраще за найвигіднішими цінами для наших Збройних сил. І своїми кроками посилюємо контрнаступ та наближаємо перемогу”, – підсумував Порошенко.

Нагадаємо, Порошенко передав розвідникам Нацгвардії броньоване авто.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *