Велика Британія збільшуватиме допомогу Україні після кожного ракетного удару рф – Трасс

Вона наголосила, що агресор має програти

Міністр закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс під час онлайн-виступу на Другому саміті перших леді та джентльменів зазначила, що Велика Британія збільшуватиме допомогу Україні після кожного ракетного обстрілу рашистами українських міст. Вона наголосила, що агресор має програти. Про це повідомляє “Укрінформ“. 

“З кожною ракетою, що влучає в українські міста, з кожним чоловіком, жінкою та дитиною, які зазнають страждань, ми будемо надавати Україні більшу підтримку. Ми вже виділили понад 4 мільярди фунтів на різноманітну допомогу і працюємо спільно з партнерами по G7, щоб запровадити проти росїї потужніші санкції, підвищити колективний тиск на путінську машину війни і збільшити колективну допомогу Україні”, – сказала Трасс.

Вона зауважила, що кількість доказів воєнних злочинів росії проти цивільного населення в Україні зростає.

“Але агресор має програти. Саме тому ми маємо допомагати українцям витіснити росіян зі своєї країни. Велика Британія надає різну військову допомогу – від БТР до безпілотників, ми допомагаємо з підготовкою українських військовослужбовців на території Британії. Ми запровадили санкції проти понад 1 тис. осіб і понад сотні різних підприємств”, – зазначила міністр закордонних справ Великої Британії.

Читайте також: БПЛА, артустановки та радіолокаційні системи: Британія передасть Україні багато потужної зброї для нищення русні

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *