Внаслідок ракетного удару РФ по Херсону загинув мирний житель, зруйновано школу та будівлі держзакладів

Про це розповів пресофіцер комендатури оборони Херсона Дмитро Плетенчук, повідомляє у Facebook Херсонська міська рада.

Близький загиблого мирного жителя розповів, що чоловік працював таксистом і перебував у машині на вулиці в пошуках роботи, коли біля машини прилетів російський снаряд.

“Один із російських ударів прийшовся на будівлю місцевої гімназії – це середня школа. Снаряд влучив у дах будівлі”, – додав Плетенчук.

Внаслідок удару по військовій адміністрації зруйновано частину будівлі, а в інший держзаклад окупанти поцілили ракетою С300.

Пресофіцер комендатури оборони Херсона також розповів про зброю, з якої росіяни стріляють по місту.

“Одним із основних засобів для обстрілів міста Херсон залишається ракетна система залпового вогню “Град”, яким росіяни постійно обстрілюють місто. … Ворог почав застосовувати ракетну систему протиповітряної оборони С300 проти міста Херсон, що є досить знаковим. Це може означати лише те, що вони вже намагаються уразити Херсон з більшої відстані, отримавши відсіч на близькій дистанції”, – сказав Плетенчук.

Раніше заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко повідомив про обстріл росіянами будівлі Херсонської ОВА.

Стежте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb
https://espreso.tv/vnaslidok-raketnogo-udaru-rf-po-khersonu-zaginuv-mirniy-zhitel-zruynovano-shkolu-ta-budivli-derzhzakladiv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *