Вночі Харківщину обстріляли ракетами С-300, по Дніпропетровщині гатили з “Градів” та “Ураганів” (Відео)

Поки немає даних про загиблих, проте є поранені

У ніч проти неділі, 7 серпня, близько 60 снарядів із реактивних систем залпового вогню “Град” впали у Нікопольському районі Дніпропетровщини.

Про це повідомив голова ОВА Валентин Резніченко, передає “5 канал”.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/dnipropetrovskaODA/1486″]

У Марганці постраждали двоє людей. 64-річний чоловік з пораненнями у лікарні. У місті пошкоджені майже 50 приватних будинків, кілька автівок та автобусна зупинка. Зачепило газопровід та електромережу. Кілька тисяч містян залишилися без світла. На місці працюють електрики.

Під вогнем окупантів опинилася і Червоногригорівська громада – там без жертв та руйнувань. По Криворізькому району ворог ударив з “Ураганів” та ствольної артилерії. Минулося без постраждалих.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Не припиняє ворог тероризувати Харків. Прилетіло в Індустріальний, Новобаварський та Немишлянський райони міста. Ракети випустили із систем С-300 з російського Бєлгорода.

Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/synegubov/3861″]

Є руйнування цивільної промислової та критичної інфраструктури. Людей не зачепило. У Новобарському районі ракета впала біля парку – там без руйнувань та постраждалих.

Через ворожі атаки потерпає і область. Путінські злочинці били по Богодухівському, Ізюмському, Чугуївському та Харківському районах. У Чугуївському – горіли господарчі споруди. В Ізюмському – палав приватний будинок з прибудовою.

До лікарень за добу госпіталізували двох поранених – 83-річний чоловік наступив на міну, 16-річний хлопець взяв вибухівку до рук і вона здетонувала.

За даними Синєгубова, загарбники продовжують знищувати урожай зернових – за добу випалили 25 га.

Нагадаємо, напередодні рашисти обстріляли Краматорськ, Дружківку та Костянтинівку. Цивільну інфраструктуру Харківщини також обстрілювали з Бєлгорода. Збільшилась інтенсивність обстрілів Миколаєвщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *