“Вперто чекаю подробиць від СБУ про “мільйонну армію ботів” – Сюмар

Сюмар зазначила: “Хоч щось покажіть”

Народна депутатка з фракції “Європейська Солідарність” Вікторія Сюмар написала, що чекає подробиць від СБУ про “мільйонну армію ботів”. Вона зазначила: “Хоч щось покажіть”. Про це повідомляє Вікторія Сюмар у Facebook.

“Вперто чекаю подробиць від СБУ про “мільйонну армію ботів”. Покажіть же нарешті ті акаунти, з яких “політична сила розпалювала внутрішню ворожнечу”. Покажіть переписки, де “діючий депутат, близький до колишнього керівництва країни” “замовляє” якісь пости, що “роздмухують конфлікт між воєнним і політичним керівництвом”, – написала вона.

Сюмар зазначила: хоч щось покажіть.

“Де моторошні деталі? Де акаунти? Де переписки? Хто цей мільйон ботів? Де їх прізвища? Хоч щось покажіть. Ні? Нема? То може просто внесіть закон і всіх неугодних запишіть в “іноагенти”, “вороги народу” чи “порохоботи”, – написала народна депутатка.

“В нас хоч якісь рамки між правдою і брехнею лишилися? Чи сценарії “одноденних сенсацій” рулять і.. жодної відповідальності?”, – підсумувала Сюмар. 

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *