Відбудова, благодійність та економіка: Зеленський закликав Францію долучатися до відновлення України у трьох напрямках

Про це він написав у себе в telegram.

Зокрема він зосередився на кількох напрямках.

Перший напрямок: Чернігівська область, регіон, шефство над яким Франція вже взяла. Зазначається, що частина роботи вже ведеться.

"Зокрема, Франція вже надала нам допомогу у відновленні мостів. Але і для Французької держави, і для французьких компаній є на порядок більше можливостей і проєктів, які потребують реалізації", – сказав він.

Читайте також: Зеленський закликав скерувати представників ЄС на об’єкти енергетичної інфраструктури: в РФ натякнули, що це не завадить обстрілам

Другий напрямок: благодійна робота. Зокрема Зеленський зазначив, що 13 грудня Фундація Олени Зеленської буде представлена у Франції, усі напрями роботи.

"Це освіта, охорона здоров’я та гуманітарна допомога. За кожним із цих напрямів можуть проявити себе люди, громадські обʼєднання й компанії Франції", – зазначив він.

Третій напрямок: економіка.

"Уже згадана мною Чернігівська область і всі інші регіони нашої країни потребують нової економічної основи життя", – наголосив Зеленський.

12 грудня стало відомо, що президент України Володимир Зеленський вважає, що лідер Російської Федерації Володимир Путін навряд чи застосує ядерну зброю, адже дуже боїться померти.
12 грудня Володимир Зеленський на саміті G7 розповів, які кроки необхідні для пришвидшення перемоги України – туди увійшло озброєння, фінансова та енергетична стабільність і дипломатія.
12 грудня Володимир Зеленський заявив, що планує залишатися президентом України до перемоги країни у війні проти РФ.

Стежте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb

https://espreso.tv/vidbudova-blagodiynist-ta-ekonomika-zelenskiy-zaklikav-frantsiyu-doluchatisya-do-vidnovlennya-ukraini-u-trokh-napryamkakh

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *