Відважно воювати за мрії царя армії РФ не вдається, – американський експерт Фрід

Про це він сказав в ефірі телеканалу “Еспресо”.

“США повинні продовжувати надавати Україні зброю, збільшуючи її кількість та якість. Україна довела, що вона вміє воювати й використовувати цю зброю. Америка прийняла чудове рішення відправити в Україну системи Patriot. Цих систем має бути більше, і Україна має рацію, наполягаючи на цьому. Втім американці вже багато зробили”, – зауважив Фрід.

Експерт також додав, що це війна, в якій ще багато невизначеностей і ми не знаємо, чи будуть наступні українські атаки успішними.

“Підозрюємо, якщо росіяни спробують атакувати, то зазнають поразки. Ми також знаємо, який стрес переживає зараз українська економіка через російські атаки. Але також є певні докази, що Росія стресує точно не менше. Україна бореться за своє майбутнє. Росія ж бореться за імперське марнославство Путіна, а воювати за бажання царя так відважно не вдається. Дуже багато покладено на шальки терезів і невідомо, чим це обернеться”, – вважає Фрід.

Нагадаємо, 22 грудня, під час зустрічі з пропагандистами Путін заявив, що Росія прагне якнайшвидшого завершення війни в Україні, вперше вживши це визначення стосовно “спецоперації”.
Цього ж дня опозиційний мундеп з Петербурга подав на Путіна в суд за те, що назвав “спецоперацію” війною.
У четвер, 22 грудня, Путін сказав, що в Україні йде “війна”, хоча за це слово у Росії тисячі людей отримали кримінальні справи – Держдеп закликав його наступним кроком вивести війська з України

Стежте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb
https://espreso.tv/vidvazhno-voyuvati-za-mrii-tsarya-armii-rf-ne-vdaetsya-amerikanskiy-ekspert-frid

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *