В енергосистемі зберігається значний дефіцит потужності – у Києві забезпечується менше як 50% потреби споживання (Відео)

У пріоритеті – живлення критичної інфраструктури

​​Станом на ранок зберігається значний дефіцит потужності в енергосистемі. Про це повідомляє пресслужба “Укренерго”.

“Обстріли БПЛА об’єктів магістральних мереж у центральному регіоні, які відбулися вночі 19 грудня, а також артобстріли на сході України призвели до чергових пошкоджень енергетичної інфраструктури та погіршення ситуації з енергопостачанням, зокрема у центральному регіоні та м. Києві. У столиці забезпечується менше як половина потреби споживання, у пріоритеті – живлення критичної інфраструктури”, – повідомили в “Укренерго”.

Додають: очікується, що сьогодні вдасться включити певне обладнання, яке дозволить дещо підвищити рівень надійності живлення, зменшити дефіцит потужності у столичному енерговузлі та заживити більше споживачів. Ремонтні бригади “Укренерго”, генерації та операторів систем розподілу докладають всіх зусиль для того, щоб покращити енергопостачання.

Як повідомляв 5.UA, у ніч із 18 на 19 грудня рф масовано атакувала іранськими дронами Київ та область. У Київській області були пошкоджені об’єкти інфраструктури та приватні будинки.

Нагадаємо, російські окупанти в ніч на 19 грудня випустили по Києву понад 20 дронів-камікадзе. Унаслідок ворожої атаки пошкоджено об’єкт інфраструктури.

Дивіться також відео за темою: ЗАЛУЖНИЙ ПОПЕРЕДИВ: НАСТУП УЗИМКУ? PATRIOT на підході | Хроніка 42-го тижня

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *