В окупованому Криму не вистачає медикаментів для лікування поранених військових рф – Генштаб

Дефіцит із медикаментами спостерігається в лікарнях Євпаторії

У медичних закладах окупованого Криму не вистачає медичних засобів на лікування поранених російських військових. Про це повідомляє у Facebook Генеральний штаб ЗСУ.

Зокрема, дефіцит із медикаментами спостерігається в лікарнях Євпаторії.

Противник має проблеми з окремими видами забезпечення під час проведення так званої часткової мобілізації. Так, було відправлено мобілізований особовий склад із навчального центру Молькіно Краснодарського краю назад до Приморсько-Ахтарська, у зв’язку з нездатністю розмістити, одягнути та забезпечити харчуванням зазначену категорію військовослужбовців.

російська окупаційна влада намагається компенсувати втрати особового складу шляхом призову місцевого населення тимчасово зайнятих та окупованих територій України. Так, за наявною інформацією, чоловіків із Луганська без проведення медичної комісії та підготовки після мобілізації одразу спрямовують на доукомплектування підрозділів, які зазнали найбільших втрат.

Як повідомляв 5.UA, у розвідці пояснили, навіщо рф опублікувала відео із перекиданням своїх військ на Харківський напрямок.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *