В окупованому Мелітополі знайшли вбитою 13-річну дівчинку – родичі підозрюють рашистів

Родичі дитини стверджують, що перед смертю її зґвалтували та побили

У парку тимчасово окупованого росіянами Мелітополя виявили тіло 13-річної дівчинки з ознаками насильницької смерті – про це пише УНІАН із посиланням на повідомлення в місцевому Telegram-каналі. Як повідомляється, дівчинка зникла майже місяць тому.

“Моторошну знахідку випадково знайшли місцеві мешканці біля міського парку відпочинку ім. Горького. Собака, який грався з господарем, вирив із землі дитячу руку. На місце події викликали “поліцію”, роль якої виконують ставленики окупантів. Виявилося, що на майданчику для вигулу тварин закопали труп 13-річної дівчинки”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, вона вийшла з дому близько місяця тому й не повернулася. Родичі дитини стверджують, що перед смертю її зґвалтували та побили. Хоча тіло пролежало в землі досить довго, на ньому збереглися характерні тілесні ушкодження, пише видання.

В жорстокому вбивстві родина підозрює російських окупантів. Вкрай підозрілим є те, що родичам наполегливо “рекомендують” не розголошувати обставини та подробиці злочину.

Читайте також: Вихваляються, як добивають поранених українців: СБУ оприлюднила одне з найбільш жорстоких перехоплень

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *