В ОП заявили, що загибель Вадатурського внаслідок обстрілу в Миколаєві могла бути навмисним вбивством

Подоляк наголосив, що ракета влучила в конкретне крило будівлі Вадатурського

російські окупанти могли умисно вбити аграрія, Героя України Олексія Вадатурського. Про це написав радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Він зазначив, що ракети рашистів влучили не тільки в будинок, а в конкретне крило – спальню. Це свідчить про те, що удар наводився та корегувався.

Подоляк наголошує, що Вадатурський був одним із найбільших аграріїв країни, ключовою людиною в регіоні та великим роботодавцем, через що його зробили конкретною ціллю.

“Російські варвари й далі провадять кампанію терору, намагаючись залякати, дестабілізувати та зламати українське суспільство. На думку кремлівських маніяків, кампанія з резонансних терактів високої інтенсивності (знущання з наших полонених та їх калічення, зафіксовані на відео, ракетна атака на вінницький Дім офіцерів, термобаричний внутрішній підрив бараку з нашими хлопцями в Оленівці і точковий удар по відомій особі, яка має пряме відношення до зерна) має змусити українців стати на коліна, відкрити ворота й здати державу. Кожен злочин змушує нас відчувати біль, але ми проживаємо його і стаємо лише загартованішими”, – наголосив Подоляк.

Як повідомляв 5.UA, сьогодні внаслідок ранкового обстрілу Миколаєва загинув Герой України, гендиректор компанії “Нібулон” Олексій Вадатурський та його дружина

Нагадаємо, російські війська обстріляли Миколаїв. Вибухи лунали після першої ночі та близько п’ятої ранку.

Як повідомляв 5.ua, Генштаб розповів оперативну інформацію на фронті. 

Також, у Генштабі опублікували втрати ворога.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *