В тимчасово окупованому Маріуполі рашисти демонтували пам’ятник жертвам Голодомору – Андрющенко (Відео)

Радник міського голови розповів, що російські нелюди заборонили ховати українських військових, які загинули під час битви за місто

Петро Андрющенко написав, що в тимчасово окупованому Маріуполі рашисти демонтували пам’ятник жертвам Голодомору, який було встановлено неподалік від Драматичного театру. Також російські нелюди заборонили проводити поховання українських військових, що загинули під час битви за місто. Про це повідомляє радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

“Окупанти в (ред. – тимчасово окупованому) Маріуполі демонтували пам’ятник жертвам Голодомору, який було встановлено неподалік від Драматичного театру. росіяни продовжують винищувати все, що пов’язано з Україною, нашою культурою, історією та спадщиною. Лють. Просто Лють”, – мовиться в повідомленні. 

[social type=”telegram” url=”https://t.me/andriyshTime/3797″]

Радник міського голови розповів, що російські нелюди заборонили ховати українських військових, котрі загинули під час битви за місто.

“Окупаційна влада забороняє проводити поховання українських військових, які загинули під час битви за Маріуполь”, – написав Андрющенко.

Як повідомляв 5.UA, СБУ ідентифікувала генерала рф, що наказав рівняти з землею Маріуполь та “Азовсталь”.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *