Гатять з території рф: рашисти вночі та зранку обстріляли з артилерії прикордоння Чернігівщини й Сумщини – ОК “Північ” (Відео)

Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила

росіяни вночі та зранку обстріляли з артилерії та мінометів села Чернігівської й Сумської областей. Про це повідомляє Оперативне командування “Північ” на своїй сторінці у Facebook.

“окупанти зранку в п’ятницю обстріляли з артилерії прикордоння Чернігівщини й Сумщини. З 05:10 до 05:20 спостерігачі зафіксували 10 приходів, імовірно, зі ствольної артилерії, в районі населеного пункту Гай. З 05:15 до 05:40 повідомили про 6 приходів, імовірно, з міномета 120 мм, в районі Українського. Втрат серед особового складу та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила”, – мовиться в повідомленні.

Нагадаємо, під час окупації Чернігівської області російські війська залишили після себе більше 8 тисяч зруйнованих чи пошкоджених будівель. Понад 90% – це житло. Розбиті 33 мости та переходи, пошкоджено більше як 1100 км автомобільних доріг.

Як повідомляв 5.UA, у Запоріжжі ракета прилетіла у п’ятиповерхівку – розірвало газову трубу та зруйнувало стіну.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *