Гуменюк припустила, чому рашисти обстрілюють Херсон

За словами Геменюк, в такий спосіб російські окупанти намагаються довести своєму “цареві”, що вони нібито на щось здатні

Обстріли Херсона російськими військами не є їх помстою. Окупанти просто ненавидять всіх, хто живе краще за них, а тому тероризують наших громадян.

Про це повідомляє очільниця Об’єднаного координаційного прес–центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

На питання журналіста, чи можна вважати вчорашній обстріл Херсона помстою росіян за ті, чи інші дії українських захисників, вона відповіла, що це не так.

“Я взагалі не вважаю, що кожний обстріл є помстою. Це розвиток війни і військові дії, які ворог нам, скажімо, “запропонував” ще з 24 лютого з початку повномасштабного вторгнення. Говорити, що вони конкретно помстилися за влучання по пункту управління, вони не настільки цінують своїх, щоб гатити по наших. Вони просто ненавидять всіх тих, хто живе краще за них”, – пояснює Гуменюк.

За її словами, в такий спосіб російські окупанти намагаються довести своєму “цареві”, що вони нібито на щось здатні.

“Це прояв їх безсилля, тому що не можуть вони зробити те, чого від них жадає їх “вождь”, – підсумувала Гуменюк.

Нагадаємо, рашисти вчергове завдали удару по центру Херсона. 

Як повідомляв 5.ua, міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко розповів про характер травм у людей, які сьогодні постраждали від російської атаки у центрі Херсона.

Дивіться також відео: Кривавий теракт напередодні Різдва.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *