ГУР та НАБУ вивели з тимчасово окупованої території на півдні українського військового – що відомо

Український військовий не зазнав ушкоджень, його передали командуванню

НАБУ та ГУР МОУ вивели з окупації українського військового. Про це повідомляє пресслужба української розвідки у Telegram.

З початку повномасштабного вторгнення Головне управління розвідки разом із колегами з інших відомств провели більше як 10 вдалих операцій з евакуації з тимчасово окупованих територій цивільного населення, військовослужбовців та їхніх родин, представників виконавчих органів та матеріальні цінності державного значення.

Чергове підтвердження ефективної співпраці – це спільна робота детективів Національного антикорупційного бюро спільно зі співробітниками ГУР з евакуації українського військовослужбовця на півдні країни. Український військовий не зазнав ушкоджень, його передали командуванню.

Як повідомляв 5.UA, на Херсонщині в ході спецоперації з полону визволено п’ятьох українців.

Нагадаємо, загалом у російських в’язницях перебувають понад 2500 захисників з “Азовсталі”, такі цифри раніше називав президент. 95 із них повернулися додому минулого тижня. То був найбільший обмін від початку повномасштабної війни, загалом в Україну повернули 144 військовополонених. Більшість мають складні поранення.

Читайте також: Тайра: “Шансів повернутися з полону був 1%” – перше ексклюзивне інтерв’ю

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *