Дагестан: повстання неіснуючого народу – “Історія для дорослих” (Відео)

Дивіться 28 жовтня о 22:00 на “5 каналі”

Слава Україні! Це “Історія для дорослих”.

Сьогодні поговоримо про найважливішу націю путінської ерефії. Націю, яку президент України поставив на перше місце – у своєму зверненні до всіх поневолених москвою народів.

“Дагестанці не мають гинути в Україні. Чеченці, інгуші, осетини, черкеси та будь-який інший народ, який опинився під російським прапором. Загалом майже 200 різних народів”, – сказав він тоді.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Президент так виділив дагестанців, бо саме вони з початком путінської мобілізації наважились вийти на вулиці та боротися з окупаційною владою за своє право жити. Бо солдатів-дагестанців загинуло в Україні – за опублікованими даними – найбільше з усіх народів рф.

От тільки проблема: нема такого етносу – дагестанці. Нема дагестанської мови чи дагестанських пісень. Зате історія знає героїв Дагестану, три російсько-дагестанські війни, а також те, що саме Дагестан – найдовше з усіх народів рф опирався московському загарбанню.

Про це і поговоримо.

Дивіться у п’ятницю, 28 жовтня, о 22:00 на “5 каналі”.

Тисніть плеєр і “Створити нагадування”, щоб отримати сповіщення про початок ефіру:

Нагадаємо, раніше ми розповідали про “ленд-ліз” у Другій світовій – і тепер: що змінилося і чи справді у війні це – панацея.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *