Для 46-ї бригади ДШВ: Петро Порошенко передав Олександру Погребиському дрони, рації, генератори та швидку (Відео)

Погребиський наголосив: ворогу не буде спокою ні вдень, ні вночі

20 жовтня Петро Порошенко передав Олександру Погребиському дрони, рації, генератори та швидку для 46-ї бригади ДШВ. Про це повідомляє пресслужба партії “ЄС”.

“Олександр Погребиський – депутат Київради, десантник, один з лідерів ветеранської організації “Res_Publika. Брати по Зброї” з перших годин 24 лютого взяв активну участь в організації спротиву агресору. А після того, як росіян відкинули від столиці, воює у складі 46-ї десантно-штурмової бригади. Під час контрнаступу Олександр отримав поранення і контузію. Після короткого лікування десантник їде назад, на фронт”, – мовиться в повідомленні. 

“З порожніми руками в бригаду не повертаються”, – наголосив Петро Порошенко і додав, що пишається справжнім фронтовим братерством з Олександром.

“Мій друг, великий патріот та воїн Олександр Погребиський знає, як це, коли після поля бою ти опиняєшся в кареті швидкої. Декілька місяців тому він отримав контузію, але наші фахові лікарі надали йому вчасну допомогу. І сьогодні я запросив Олександра, щоб вручити ключі від карети швидкої допомоги – такої, яка колись врятувала і його. Машина повністю укомплектована, щоб здійснити реанімацію, врятувати життя українського захисника. Бо ми всі прагнемо, щоб поступ українського війська був впевненим, а втрати – мінімальними”, – розповів політик. 

У пресслужбі партії “ЄС” зазначили, що машина швидкої завантажена необхідними ліками та медзасобами для порятунку бійців.

“Також десантники отримають 25 новеньких дронів Autel, 5 з них – з тепловізорами, можуть працювати і вночі”, – мовиться в повідомленні.

Порошенко зазначив: вже всі бригади ДШВ отримали квадрокоптери, на які збирали кошти волонтери ГО “Справа Громад”.

“Фонд Порошенка традиційно подвоює зібрану суму. А ще в 46-ту бригаду поїдуть генератори, радіостанції та ретранслятор”, – розповіли в повідомленні.

“Знаєте що це? Як каже Петро Олексійович, це скарб. Насамперед зв’язок – це одна з найважливіших складових будь-якого наступу. А без енергії зарядити ці рації неможливо”, – розповів Погребиський.

Він також зазначив: дрони допомагають бачити і оцінювати оперативну ситуацію.

“Ворогу не буде спокою ні вдень, ні вночі”, – наголосив Погребиський.

“Олександре, передавай привіт усім нашим. Нехай у вас буде 4.5.0”, – сказав Порошенко. 

Читайте також: Порошенко передав пікап бійцям на Херсонський напрямок. 

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *