“Досі очолюють комітет свободи слова”: “ЄС” реєструє постанову про звільнення всіх членів опзж з керівних посад у парламенті – Геращенко

Народна депутатка наголосила: серед заступників керівників комітетів є персонажі, які жодного разу після 24 лютого не з’являлися у ВР

Співголова фракції Ірина Геращенко повідомила, що “Європейська Солідарність” реєструє постанову про звільнення всіх членів опзж з керівних посад у парламенті. Про це інформує пресслужба партії “ЄС”.

“Ненормально, коли члени забороненої партії і досі очолюють комітет свободи слова, є заступниками і секретарями всіх парламентських комітетів. Серед заступників керівників комітетів є персонажі, які жодного разу після 24 лютого не з’являлися у ВР. Наприклад, Волошин і досі є заступником комітету євроінтеграції”, – зазначила Геращенко.

Народна депутатка наголосила: постанова відкрита для підписання всіх депутатів.

“Постанова відкрита для підписання всіх депутатів. На погоджувальній раді закликала колег стати співавторами. Ми будемо вимагати позбавити членів опзж керівних посад у парламенті вже на найближчому засіданні. І швидко рухатися далі – до повного позбавлення їх мандатів”, – підсумувала Геращенко.

Читайте також: рух “Чесно” припустив, чому Шуфрича залишили на чолі Комітету свободи слова.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою: 

Олексій Гончаренко пропонує позбавити мандатів усіх нардепів опзж.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *