До Нового року московія хоче залишити українців без світла – Шмигаль (Відео)

Українці можуть отримувати світло лише по кілька годин на день

Мета росії – залишити українців на свята в темряві. Про це на засіданні уряду повідомив прем’єр-міністр України, передає “5 канал”.

За словами Дениса Шмигаля, в 11 регіонах України тривають аварійні відключення електроенергії через учорашні російські обстріли. Ситуація в енергетиці складна, тому українці можуть отримувати світло лише по кілька годин на день.

“Застосовано аварійні відключення в 11 регіонах нашої держави. Ремонти тривають, але ситуація залишається дійсно дуже складною. російські терористи робитимуть усе, аби до Нового року залишити нас без світла. Для них важливо, аби Різдво та Новий рік в Україні пройшли в темряві. Тому маємо готуватись до нових атак. В умовах, коли енергосистема зазнає ударів ледь не щодня, давати будь-які прогнози щодо відновлення стабільного енергопостачання практично неможливо. На жаль, росія проводить інформаційно-психологічну операцію, аби посіяти паніку та зневіру, тому ми говоримо людям правду про те, що ситуація складна. Про те, що світло може бути всього по декілька годин на день”, – ствердив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Читайте також: росіян та інших ворогів треба вбивати, просто вбивати – Залужний

Дивіться також відео на тему: Наступ ворога – цієї зими. Херсон під вогнем. Махорка для орків з СРСР. 295 день

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *