Дуже милі міномети: наші воєнкори приїхали в гості до Королівських піхотинців, які боронять Бахмут

Якщо досі не полюбили мінометників – то “полюбіть їх разом із мінометами, бо то дууууже мило”

Наша Ганна Кудрявцева разом із Женею Китаївою побували на позиції Королівських піхотинців, які і застосуванням мінометів боронять Бахмут на Донеччині від наступу русні.

Зараз старший брат (артилерія) відпрацює і ми почнемо”. Королівський мінометник з посмішкою вдивляється в небо, в той бік, з якого щойно відправляли зі свистом ворогу подарунки Боги Війни. Готується по команді і сам відправити. Встигли відправити усього три… А тоді почався артилерійський обстріл у відповідь. Заховались. Я не насолодилася… Ненавиджу, коли москалі заважають працювати моїй армії і мені…Та Королівські піхотинці не засмутились – мають час, мають натхнення“, – пише операторка “5 каналу” на Facebook.

А кореспондентка Женя Китаїва нагадує – що кожен може допомогти профінансувати такі виїзди на позиції наших героїв своїм донатиком.

Розповідати про ситуацію на “нулі” журналісти “5 каналу” можуть завдяки вам. Відкрито збір для журналістів, які працюють на передовій долучайтеся, якщо маєте змогу та бажання: Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео на тему: Бахмут: “Рука стирчить, відкопує себе” – як мінометники прикривають піхоту вогнем і нищать рашистів

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *