Енергосистема України зазнала тисячі ударів ракетами і дронами рф, але щораз відновлюється – “Укренерго” (Відео)

НЕК “Укренерго” частково відновив 78% пошкоджених окупантами високовольтних підстанцій

За час повномасштабної війни Оператор об’єднаної енергомережі НЕК “Укренерго” частково відновив 78% пошкоджених окупантами високовольтних підстанцій і більш ніж половину ліній електропередач. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Після тисяч ударів росіян ракетами і дронами енергосистема України знову і знову відновлює роботу, світло повертається в будинки громадян.

“З початку повномасштабного вторгнення ми частково відновили електропостачання на 78% пошкоджених росіянами високовольтних підстанціях і 62% лініях електропередачі. Це тисячі елементів складного обладнання і сотні кілометрів проводів, які потрібно з’єднати в потрібних місцях при будь-яких умовах, щоб якомога швидше відновити живлення. А це кілометри бездоріжжя, негода, безсонні ночі і ризики обстрілу в будь-який момент”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський привітав енергетиків із професійним святом і подякував за цілодобову роботу на максимумі можливостей.

Дивіться також відео за темою: Відсутність графіків та дискримінаційність відключень: НКРЕКП перевірятиме операторів обленерго

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *