Загарбники удень гатили по Нікопольщині: побитий газопровід і понівечені домівки

Про це інформує Дніпропетровська ОВА.

“Російські окупаційні війська вдень продовжили тероризувати мирні міста та села Нікопольськоготрайону. Вдарили по Марганецькій громаді”, – пише пресслужба.

Повідомляється, що місцеві жителі неушкоджені.

Також у Марганці від російських снарядів понівечено з десяток приватних домівок та господарських споруд, побитий газопровід.

У ніч на 16 грудня російські загарбники обстрілювали з важкої артилерії Марганецьку громаду у Нікопольському районі на Дніпропетровщині.  
Уранці 16 грудня російська ракета влучила в житловий будинок у Кривому Розі. Загинуло п’ятеро людей. З-під завалів дістали тіло півторарічної дитини. 
За добу 17 грудня війська РФ уразили 3 громади Нікопольського району, від артобстрілів понівечені приватні будинки та гімназія.  
19 грудня окупанти обстріляли Дніпропетровщину: випустили понад 60 снарядів з “градів” та важкої артилерії по Нікопольщині. Українська ППО збила два “шахеди”.  
У ніч на 21 грудня окупанти знову обстріляли Нікопольський район: війська РФ гатили з “градів” та важкої артилерії по трьох громадах. Рашисти уразили десяток будинків, газогін та лінії електропередачі. 

Стежте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb
https://espreso.tv/zagarbniki-uden-gatili-po-nikopolshchini-pobitiy-gazoprovid-i-ponivecheni-domivki

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *