“Зараз, як ніколи, треба мати план”: політтехнолог розповів про стратегічні пріоритети України-2022

Денис Богуш написав свою пропозицію із 10-ти пунктів

Політтехнолог, експерт у сфері стратегічних комунікацій Денис Богуш написав про стратегічні пріоритети України-2022. Про це повідомляє “Українська правда”.

“З’явилися виклики, такі, як повномасштабна війна, на які ми не можемо не відповідати. Частина інфраструктури країни знищена, мільйони людей виїхали з країни і багато хто не повернеться. Багато українців вбито і покалічено”, – зазначив він.

Денис Богуш написав: виношу свою пропозицію із 10-ти пунктів.

“Зараз, як ніколи, треба мати план і відповідь на виклики. Треба оперативно думати, як виграти війну, і стратегічно – що робити далі. Сьогодні важливо намалювати принципи стратегії і отримати консенсус у владі і суспільстві по їх виконанню. Побудувати наш “Український всесвіт”. Виношу свою пропозицію із 10-ти пунктів і чекаю інших варіантів від тих, хто може генерувати ідеї і стратегії такого рівня”, – розповів політтехнолог.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *