Затриманий президент “Мотор Січі” В’ячеслав Богуслаєв має громадянство рф – “Схеми” (Відео)

Журналісти зазначають, що номер паспорта не перебуває у переліку недійсних

За інформацією ЗМІ, президент корпорації “Мотор Січ” В’ячеслав Богуслаєв, якого Служба безпеки України затримала 22 жовтня за підозрою в колабораційній діяльності та пособництві державі-агресору, має російське громадянство з 2000 року. Про це повідомляють “Схеми” (“Радіо свобода”) з посиланням на відповідні документи. 

“Згідно з витягом з системи АС “роспаспорт”, 15 жовтня 2000 року В’ячеслав Богуслаєв звернувся до паспортно-візового відділу внутрішніх справ у москві з заявою на отримання паспорта громадянина рф – в обмін на радянський паспорт від 1979 року. Дата отримання паспорта громадянина російської федерації – 18 жовтня 2000 року”, – мовиться в повідомленні.

“В’ячеслав Богуслаєв також має індивідуальний податковий номер платника податків у росії, прив’язаний до його паспорта громадянина рф. Це підтверджується через сайт російської Податкової служби”, – розповіли в повідомленні. 

Журналісти зазначають, що номер паспорта не перебуває у переліку недійсних.

“Перевірка номера паспорта в реєстрі Головного управління з питань міграції міністерства внутрішніх справ рф підтвердила, що номер паспорта не перебуває у переліку недійсних”, – мовиться в повідомленні.

Читайте також: СБУ опублікувала докази співпраці президента “Мотор Січ” із кремлем – аудіо. 

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *