Захисники “Азовсталі” прокоментували звинувачення українки у вбивстві Дугіної (Відео)

Боєць “Азову” додав, що папери країни-агресора – це документи людини, яка не є військовослужбовцем полку

Захисник “Азовсталі” прокоментував звинувачення українки у вбивстві Дугіної. Про це боєць полку “Азов” Владислав Жайворонок розповів під час прес-конференції.

“На мій погляд, це фсб недопрацьовує ті кошти, які отримує як зарплату. Цей фейк дуже кумедно виглядає”, – пояснив захисник Маріуполя.

Він також додав, що особисто не знає цієї дівчини, а також папери країни-агресора – це документи людини, яка не є військовослужбовцем полку “Азов”. Адже форма одягу захисників Маріуполя – мультикам. Всі фото на документах бійців саме у цій формі.

Також, Владислав розповів, що у її службовому посвідченні пише, що вона боєць Нацгвардії військової частини 3057. До неї належать захисники Маріуполя, проте не всі з частини 3057 служать у полку Дениса Прокопенка.

Також Владислав пригадав, що росія і його документи, які знайшла на нині окупованій базі, використала як папери загиблого бійця. Проте це є фейком.

Нагадаємо, в москві підірвали автомобіль з дар’єю дугіною – донькою головного ідеолога “рашизма” та “путінізма” олександра дугіна. 

Також, раніше дугін неодноразово закликав вбивати і винищувати українців, але і дочка пішла не далеко від батька: вона теж закликала вбивати українців, чинити насильство на окупованих територіях і нещодавно з’їздила у Маріуполь на “Азовсталь”.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *