За що рашисти мстяться Миколаєву і для чого повернувся легендарний генерал Марченко – Віталій Кім у “Час: Online” (Відео)

У середу, 3 серпня, о 15:30 в ефірі “Час: Online” на “5 каналі” ведуча Марія Скібінська обговорить із головою Миколаївської ОВА Віталієм Кімом ситуацію в області та повернення генерала Марченка

Дізнаємося:

  • Кожного дня під вогнем – за що рашисти мстяться Миколаєву?
  • Повернення легендарного “Марчелли” – які завдання у бойового генерала?
  • Чи прийшла в область далекобійна зброя від союзників?
  • Навіщо збираються закрити Миколаїв?
  • Тигри не винні – у якому стані Миколаївський зоопарк?

На ці та багато інших запитань у  середу, 3 серпня, о 15:30 в ефірі “Час: Online” на “5 каналі” Марія Скібінська отримає відповіді від голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма.

Маєте запитання до гостя? Пишіть у коментарях до анонсу у Facebook та YouTube і ми озвучимо їх у прямому ефірі. Тисніть плеєр та “Створити нагадування”, щоб не пропустити початок:

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *