Зеленський назвав умови для завершення війни

Президент підкреслив, що зміна клімату в американській політиці може дуже сильно вплинути на допомогу Україні

Президент України Володимир Зеленський розповів, коли закінчиться війна. За його словами, завершенням війни буде не замороження конфлікту, а повна деокупація усієї території України. Про це він сказав у ток-шоу “Мій наступний гість представлення не потребує” з Девідом Леттерманом на Netflix, передає “РБК-Україна“. 

“Ніхто вам не скаже, скільки буде продовжуватися (війна, – ред.). Я відповідальна особа і я розумію, що це значить для людей – почути, коли закінчиться війна. Це головне питання. Я не граю з такими речами. Для нас кінець війни – це тоді, коли ми відвоюємо свою землю і будемо на своїх кордонах”, – наголосив він.

При цьому президент наголосив, що підтримка США України буде важливою для перемоги України. Чим потужнішою буде допомога, тим менше буде тривати війна, зазначає Зеленський.

Президент попередив, що зміна клімату в американській політиці, в Конгресі, це дуже сильно може вплинути на допомогу Україні.

“Ми воюємо за весь світ, за демократію і свободу всього світу. Ми знаємо, за що ми воюємо, найголовніше, щоб США і суспільство знали, не збились з курсу підтримки України, і знали, що ми воюємо і за них також”, – додав він.

Нагадаємо, раніше керівник ГУР Кирило Буданов розповів, коли розпочнеться завершення війни.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою: російські мобілізовані панікують на Донеччині.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *