Значна частина активності Ердогана, яку ми бачимо, продиктована виборами – Загребельська (Відео)

Також, Агія Загребельска зазначила: населення Туреччини суттєво помолодішало

Значна частина активності Ердогана, яку ми бачимо, як на мене, вона продиктована виборами – про це розповіла співзасновниця проєкту “Ліга антитрасту” Агія Загребельска в етері програми “Є СЕНС” на “5 каналі”.

Також, вона зазначила: населення Туреччини суттєво помолодішало.

“На сьогодні фактично, значна частина активності Ердогана, яку ми бачимо, як на мене вона продиктована виборами. Тому, що Ердоган прийшов в 2022 рік звичайно із шаленою інфляцією, про яку ми всі знаємо, з купою внутрішніх проблем і похвалитися йому немає чим. Крім цього, населення Туреччини суттєво помолодішало. І близько третини виборців, які підуть на виборчі дільниці в 2023 році обирати президента – це буде покоління, для яких Ердоган є настільки чужою епохою, які його взагалі не розуміють. І, вірогідність того, що вони його не підтримають на виборах, там близько 90 плюс %”, – сказала Загребельска.

“Отже, у Ердогана дійсно достатньо погана ситуація. І на сьогодні він намагається подолати ці виклики демонструючи свою ефективну зовнішню політику. І, якщо ми відкриємо кілька турецьких джерел, які я пов’язую з урядом, і світ пов’язує з урядом, “проурядових” так званих. То ми побачимо, що там постійно одна за одною йдуть новини про те, як Ердоган зустрічається з одним лідером, з іншим лідером, бере участь в мирних переговорах в одному регіоні, в іншому, як він приходить до певних результатів і так далі..”, – сказала вона.

Дивіться повний випуск програми:

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *