Знаєте, хто нині бере найбільше полонених і надає їм меддопомогу – це “азовці” – армієць ЗСУ Білка (Відео)

Теракт в Оленівці було направлено на те, щоб дестабілізувати моральний стан, і щоб переповнити ненавистю наших військових

У програмі “Час: Online” на “5 каналі” ведуча Марія Скібінська і блогер, народний психолог та армієць ЗСУ Тарас Білка обговорили те, що росіянам не вдалося зламати і спровокувати українських військових терактом в Оленівці.

Читайте також: ІПСО, психологічна атака та дезінформація: по кому інформаційно цілять рашисти та як протидіяти – армієць ЗСУ Білка

“Всі це важко сприйняли. Але дивіться, знаєте, хто зараз бере найбільше полонених і надає їм медичну допомогу? Це “азовці”. Я з ними багато спілкуюся. Дійсно, здавалося б, ті, хто зараз найбільше сповнені ненавистю. Вони кажуть: “Тарас, це так гидко, надавати тампонаж, забивати рани, щоб воно, падло, вижило, тому що це наш обмінний фонд”. От якраз щоб таких дій не було, на це був направлений теракт в Оленівці”, – каже армієць.

Білка пояснює, що тих рашистів, які вижили після Бучі і Харкова, гарячих точок, їх перекидають на інші ділянки, аби їх зачистити.

“І їм не треба, щоб вони виживали, бо не дай Боже, вони виживуть, то будуть свідки в Гаазі і в інших трибуналах. А не дай Боже воно повернеться живим скаліченим ще на росію, це ж і гроші їм треба буде платити. Обміняй сина на “Каліну” у них акція працює”. 

Тому теракт в Оленівці було направлено на те, щоб дестабілізувати моральний стан, і щоб переповнити ненавистю наших військових, переконаний народний психолог.

“А ми прекрасно розуміємо, що коли військові переповнені ненавистю, і ті, які беруть участь безпосередньо у бойових зіткненнях, то у них є доступ до полонених. Аби їм вдалося вивести з рівноваги українських військових, почалися б якісь відео, які рано чи пізно десь вийшли”, – говорить армієць.

І додає: “Ви бачили хоч одне відео, де українські військові знущаються з полонених? Я теж їх не бачив, на щастя. Бо це, як наслідок, призвело б до того, що Захід, який дотримується всіляких конвенцій, який дотримується прав військових, зокрема, там би були серйозні запитання щодо зброї. Добре, що ми можемо на це впливати. Як кажуть військові щодо закликів деяких цивільних не брати полонених і всіх росіян знищити, то від військових тут порада одна: “Не треба такого радити. Якщо ви готові це робити, то беріть і робіть”. І росіян по світу дуже багато і ніхто їм не заборонить втопитися у ванній. Цивільних багато дуже, долучайтеся до перемоги”.

Дивіться повне інтерв’ю з блогером, народним психологом та армійцем ЗСУ Тарасом Білкою:

Нагадаємо, 29 липня в одному з бараків виправної колонії в Оленівці, куди окупанти незадовго до того перемістили полонених “азовців”, прогримів вибух. російська сторона опублікувала списки загиблих і поранених військових – за їхніми заявами, було вбито понад 50 українців, поранено ще понад 70.

Як повідомляв 5.ua, Україна розпочала процедуру повернення тіл загиблих полонених в Оленівці Донецької області.

Тим часом російське посольство в Британії продовжує показувати рівень рашистської дипломатії на весь світ. На цей раз вони на своїй сторінці в Twitter закликали стратити українських військовослужбовців полку “Азов”, які перебувають у російському полоні.

Патронатна служба “Янголи Азову” підтвердила інформацію про удар по колонії в Оленівці, де утримують полонених полку “Азов”.

Організація з’ясовує імена загиблих і потерпілих через свої канали.

Також, СБУ перехопила телефонні розмови, в яких окупанти підтверджують, що саме російські війська винні у вибуху в колонії окупованої Оленівки.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *