Знищені цілі під’їзди, під завалами лишаються люди: наслідки ракетного удару по Запоріжжю – сюжет (Відео)

Внаслідок обстрілу загинуло троє людей, ще дев’ятеро потрапили до лікарні

До дев’яти зросла кількість шпиталізованих через російські атаки по Запоріжжю. Ще троє людей відмовилися від госпіталізації після огляду медиків. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров’я. Серед травмованих – двоє дітей чотирьох років. Троє людей загинули. Ворог двічі атакував Запоріжжя. Випустили більш як десяток ракет. Наслідки атак бачив кореспондент “5 каналу” Денис Розенков. 

Пекельний ранок для запорожців розпочався о п’ятій годині. Ворог ударив у самий центр міста. Зруйновано три прольоти багатоквартирного будинку на проспекті Соборний. У домах навпроти – палали пожежі.

Під завалами зруйнованої будівлі й досі залишаються люди. Їх пошуки тривають. Одного з чоловіків затисло перекриттям та батареєю. Рятувальники діставали його з-під уламків кілька годин.

Одразу після вибухів більшість людей у цьому районі повибігали на вулицю. 84-річний пенсіонер Володимир Романович каже, перші хвилини взагалі нічого не міг побачити – через стовп пилу та диму.

“Пішов до виходу, а на зустріч мені лавина скла. На цей раз прийшли в кімнату”, – згадує мешканець Запоріжжя Володимир Романович.

Вже відомо, що ворог випустив по Запоріжжю сім ракет.

Люди, які перебувають у лікарнях, – у стані середньої тяжкості. Завдяки своєчасним та професійним діям рятувальників ДСНС уже в перші години після обстрілу було врятовано 21-го постраждалого. Ще дві ракети влучили у приватний сектор Запоріжжя. Один будинок тут зруйновано вщент. Ще кілька понівечено.

Вже об 11-й дня ворог обстріляв Запоріжжя повторно. Наразі відомо про прильоти щонайменше чотирьох ракет. Експерти кажуть, що, як і при нічній атаці, росіяни використовували модифіковані С-300.

Рятувальні роботи на місті вибухів тривають.

Денис Розенков, Дмитро Дубіна, Запоріжжя, “5 канал”

Як повідомляв 5.ua, ворог вчергове б’є ракетами по Запоріжжю. 

Нагадаємо, у Херсонській області війська росії зараз відчувають нестачу високоякісних сил для стабілізацію фронту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *