ЗСУ збили три вертольоти і три БПЛА, а русня розстрілює своїх за бажання здатися в полон – Генштаб

На Запорізькому напрямку противник задіяв підрозділи росгвардії

Сили оборони України продовжують нищити ворога. Більше не будуть проводити розвідку три російських безпілотники і не літатимуть три вертольоти русні. Йдеться, ймовірно, про три БПЛА типу “Орлан”, а серед гелікоптерів – по одному Мі-24, Ка-52 і ще один не уточненого поки типу.

Їхню ліквідацію підтвердили у Генштабі.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Окупанти тим часом роблять нові потуги, намагаючись наступати на трьох напрямках: Бахмутському, Авдіївському та Лиманському. Прагнуть також поліпшити своє становище на Куп’янському. Проте лише зазнають нових втрат.

Через це дедалі частіше думають про український полон. Щоб придушити таке бажання, рф випускає своїх каральних псів – росгвардію.

“Для підтримання військової дисципліни та недопущення поширення панічних настроїв серед особового складу окупаційних військ, що діють на Запорізькому напрямку, противник задіяв підрозділи росгвардії. Так, стало відомо, що 5 січня, поблизу населеного пункту Чистопілля, було розстріляно шість осіб, які висловили позицію про здачу в полон Силам оборони України”, – звітують у ГШ ЗСУ.

Раніше стало відомо, що українські зенітники збили ворожі гелікоптер і безпілотник – навіть показали відео роботи ЗРК С-300.

Дивіться відео за темою: “Вони заскакували в той окопчик”: як ЗСУ брали штурмом росіян біля Бахмута

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *