ЗСУ поцілили у штаб окупантів на Херсонщині – Генштаб

Водночас, окупанти не припиняють залякувати мешканців у визволених населених пунктах

Штаб окупантів на Херсонщині поцілили Сили оборони України. Там саме тривала нарада офіцерів. Це підтвердили у Генеральному штабі.

Водночас, окупанти не припиняють залякувати мешканців у визволених населених пунктах.

Російські окупанти, з метою залякування, продовжують хаотичні обстріли мирного населення у звільнених містах та селах вздовж правого берега річки Дніпро. Систематичних мінометних обстрілів зазнає місто Берислав Херсонської області. Також, на Херсонському напрямку, від обстрілів постраждала цивільна інфраструктура населених пунктів Херсон, Республіканець, Тягинка, Зеленівка, Інженерне, Антонівка, Садове і Велетенське. Є постраждалі серед мирних жителів.

Підтверджено ураження живої сили та техніки загарбників у попередні дні. Так, в Донецькій області, знищено 4 самохідні артилерійські установки 2С7 “Піон”. А в районі Забариного Херсонської області уражено штаб окупантів, де проводилась нарада офіцерів південного військового округу збройних сил російської федерації. В результаті – до 70 військовослужбовців отримали поранення. Кількість загиблих уточнюється.

Авіація Сил оборони протягом доби завдала 2 удари по районах зосередження окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 5 пунктів управління та район зосередження живої сили противника.

Нагадаємо, у ЗСУ розповіли про втрати росіян під Бахмутом.

Також, ПВК “вагнер” відіграє ключову роль у боях за Бахмут. Бойовики кидають у бій погано навчених новобранців. Їх використовують як витратний матеріал, щоб уберегти командирів та вищі чини, які віддають накази з укриттів.

Дивіться відео за темою: “Бахмут 100% відвоюємо. Ми знаємо, як воювати взимку, у них таких не залишилося” – “Невигадані історії”.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *