З’явилося відео з військовою технікою біля реактора ЗАЕС – CNN підтвердив справжність ролика

Техніка розмішена в одному з шести машинних залів на західній стороні атомної електростанції

Окупаційна армія рф розмістила свою військову техніку просто у машинній залі Запорізької атомної електростанції. Відповідне відеопідтвердження з’явилося у мережі напередодні.

Його також оприлюднило Управління страткомунікацій ЗСУ.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/AFUStratCom/5421″]

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Нині надійшло підтвердження, що ролик справжній і на ньому зафільмований саме один з машинних залів АЕС. Опубліковані кадри проаналізували журналісти CNN.

Вони провели геолокацію та підтвердили достовірність відео. Коли саме його було зроблено – встановити не видається можливим.

На ролику можна побачити щонайменше п’ять військових машин рашистів, одна з яких промаркована відомою літерою Z. Біля авто є щось, схоже на намети.

Вказується, що техніка розмішена в одному з шести машинних залів на західній стороні атомної електростанції. Всі вони поєднані та є частиною великої будівлі, що містить ядерний реактор.

Нагадаємо, рашисти контролюють територію Запорізької АЕС в окупованому Енергодарі. Вони замінували станцію та погрожують її підірвати. Головне управління розвідки при Міноборони має підтвердження того, що загарбники планують теракт на ЗАЕС.

Аби запобігти катастрофі на Запорізькій АЕС, Україна вимагає, щоб на атомну станцію потрапила місія МАГАТЕ. Президент Володимир Зеленський наголосив, що для цього немає жодних перешкод. Голова МАГАТЕ заявив, що готовий очолити цю делегацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *