Керівником Головного слідчого управління СБУ планують призначити людину, лобійовану горезвісним Наумовим – ЗМІ

Наумов лобіює інтереси свого колишнього підлеглого Андрія Швеця, щоби знову мати зв’язки з українською владою, пишуть ЗМІ

Керівником Головного слідчого управління СБУ планують призначити Андрія Швеця. Його призначення, найімовірніше, продиктоване бажанням ексначальника ГУ внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова протягнути у владу “свою людину”. Про це повідомляють “Українські новини” з посиланням на джерела в правоохоронних органах та “Інсайдер“.

Як відомо, щойно розпочалася повномасштабна війна, Наумов втік з України, а згодом був затриманий у Сербії за відмивання грошей. Не виключено, що Наумов лобіює інтереси свого колишнього підлеглого Андрія Швеця, щоби знову мати зв’язки з українською владою.

Андрій Швець обіймає посаду тимчасового виконувача обов’язків начальника Головного слідчого управління з 22 листопада 2019 року й донині.

Варто зауважити, що він вже був фігурантом журналістських розслідувань.

Як повідомляв 5.UA, виконувачем обов’язків генерального прокурора України призначено Олексія Симоненка, відомого, зокрема, тим, що “відмазав” заступника голови Офісу президента Олега Татарова від корупційної справи. 

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *