Кличко повідомив, скільки ракет Сили ППО збили над столицею (Відео)

Уламками збитих ракет пошкоджено три приватні будинки та один автомобіль у Дарницькому районі

За попередньою інформацією Сил ППО, над Києвом знищено 16 ракет. Про це повідомив міський голова столиці Віталій Кличко. 

У КМВА розповіли про подробиці масованого ракетного обстрілу України вранці 29 грудня. 

“Уламками збитих ракет пошкоджено три приватні будинки та один автомобіль у Дарницькому районі. Також пошкоджено промислове підприємство в Голосіївському районі та дитячий майданчик у Печерському. Відомо про трьох потерпілих. Їх ушпиталили”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв 5.UA, зранку 29 грудня повітряна тривога оголошена по всій Україні – Кім повідомив про пуск перших ракет рф.

Як відомо, ворог вивів на бойове чергування в Чорному морі 2 надводних ракетоносії і один підводний. Сумарний залп “Калібрів” збільшено до 20. Також зафіксована активність стратегічної авіації. За даними голови Миколаївської ОВА, росія підняла 13 винищувачів.

У Києві лунали вибухи, уламки ракети пошкодили два житлових будинки і дитячий майданчик. Столичний міський голова Віталій Кличко попередив, що у Києві можуть бути перебої зі світлом

Нагадаємо, у ніч на 29 грудня російські загарбники запустили 13 іранських дронів для удару по енергетичній інфраструктурі Харкова. 11 з них збили підрозділи Сил оборони України.

Дивіться також відео: На росії знову згоріла казарма. Буданов у Бахмуті Українська колядка у окопах. 308 день

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *