Кривавий “бізнес” найманців зліг у чорнозем: армійці ЗСУ повністю ліквідували групи “вагнера” – Генштаб

У ЗСУ вкотре нагадали ворогу, що тут незваних гостей чекає лише смерть

Українські захисники повністю ліквідували групу російських найманців з пвк “вагнер”. Кривавий “бізнес” окупантів зійшов нанівець. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у Facebook.

Про “бізнес-смерть” було написано на шевронах окупантів. Ліквідували вагнерівців воїни 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського. Таким чином втрат у ворога побільшало. 

Наші бійці мужньо утримували позиції на одному із рубежів лінії фронту. Завдяки злагодженості та навченості особового складу вдалось ліквідувати ворожу групу.

“Бізнес” цих ворожих найманців, щодо якого вони носили свої шеврони і наліпки, сьогодні зійшов нанівець, після їх перетворення виговцями на чергове “rare” – смажене м’ясо”, – мовиться в дописі бригади.

У ЗСУ вкотре нагадали ворогу, що тут незваних гостей чекає лише смерть, а романтика легкого заробітку навіки перетвориться на добриво чорнозему.

Своєю чергою Гайдай розкрив подробиці знищення групи “вагнерівців” на Луганщині. Група бійців приватної військової компанії “вагнер” була ліквідована при спробі захопити позиції 58-ї окремої мотопіхотної бригади ім. гетьмана Івана Виговського. Про це повідомляє голова Луганської ОВА у Telegram.

За його даними, російське командування кидало “вагнерівців” у бій, зокрема на Попаснянському напрямку.

“Їх долучали, коли російські війська тижнями стояли на місці і не могли захопити навіть маленьке місто. Днями вони намагалися зазіхнути на позиції 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського, яка протягом декількох років боронила Луганщину. Найманці атакували позиції 58-ї ще й з повітря. Один з пілотів Су-25, якого найняла російська приватна військова компанія, кілька днів поспіль обстрілював наших хлопців некерованими ракетами. Допоки його не приземлили”, – розкрив подробиці Гайдай.

За його даними, наразі ця група пвк “вагнера” повністю ліквідована.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/luhanskaVTSA/4315″]

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *