“Мамулічки” звалюють: коли Крим повернеться додому – марафон “Незламна країна” (Відео)

Дивіться 18 серпня о 15:30 на “5 каналі”

“Мамулічки” звалюють. Коли Крим повернеться додому?

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Дивіться марафон “Незламна країна” на “5 каналі” в четвер, 18 серпня, о 15:30.

Тисніть плеєр і “Створити нагадування”, щоб отримати сповіщення про початок ефіру:

Нагадаємо, ранок вівторка виявився вкрай неспокійним для окупантів через масштабні вибухи на складі боєприпасів біля Джанкоя в Криму. У МВС підтвердили, що горить також одна із трансформаторних підстанцій. За даними Рефата Чубарова, вже через пару годин після вибухів у бік Керченського мосту висунулися тисячі громадян рф.

За даними нардепа Олексія Гончаренка, після удару по Джанкою більше немає залізничного сполучення між Кримом та окупованим півднем України. Також стало відомо, що в районі міста окупантами саме проводилося розвантаження великої кількості техніки: 17 ББМ, 10 САУ “Гвоздика”, 7 САУ “Мста-С”, двох САУ “Півонія”, трьох РСЗВ БМ-21 “Град”, а також боєприпасів.

У мережу викладають відео, як дороги Джанкойського району всипані боєприпасами зі складу росіян. За даними The New York Times, “бавовну” на складах рашистів у Криму організував елітний військовий український підрозділ 

Крім того, через кілька годин після вибухів у Джанкої стало відомо про чорний дим над авіабазою під Сімферополем. За даними Bellingcat, на цій авіабазі розміщувалися 24 російські бойові літаки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *