медведєв пригрозив “випадковістю” на європейських АЕС

Дімон-айфон, схоже, досі не вийшов із запою

Колишній президент росії, заступник голови ради безпеки рф дмитро медведєв висловив недвозначну погрозу у бік Європи. Після низки обстрілів російськими військовими Запорізької АЕС путінський прихвостень заявив, що “випадковості” можливі і на атомних станціях у країнах ЄС.

“Кажуть, що це (обстріли української АЕС в Енергодарі, – ред.) відбувається чисто випадково, типу, “ми не хотіли”. Що тут скажеш? Давайте не забувати, що в Євросоюзі теж є атомні електростанції. І випадковості там також можливі”, – написав медведєв на своєму Телеграм-каналі.

Зазначимо, це вже не вперше хвора уява російського недополітика видає якісь погрози на адресу інших країн. Нещодавно він вирішив напасти на Грузію і Казахстан і заявив, що без росії цих країн взагалі не існувало б. А Україні він пригрозив “судним днем” у випадку нападу на Крим.

Нагадаємо, напередодні російські військові знову кілька разів обстріляли ЗАЕС (найбільшу атомну станцію в Європі) із артилерії, намагаючись звинуватити в цьому Україну.

Напередодні відбулося засідання РБ ООН щодо ситуації на Запорізькій АЕС, під час якого США заявили, що звідти необхідно вивести російські війська, створити там демілітаризовану зону і забезпечити доступ експертів МАГАТЕ.

росія ж (оце так дивина) не погодилася на створення демілітаризованої зони навколо ЗАЕС.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *